België, Nederland en nog heel wat andere landen maken zich op voor het EK. Goed voor weer een aantal weken EK-gekte. Als outsiders maken beide landen kans om ver door te stoten en wie weet wel de finale te halen. Met jouw bedrijf in de picture komen bij klanten of je medewerkers verzamelen land de nationale ploeg? Dat doe je met leuke relatiegeschenken, promotieartikelen en fan items voor het EK. 

Met zijn allen achter het team

Met de collega’s supporteren voor de Rode Duivels of Oranje? Wij hebben het wat leuke feestartikelen en voor de Rode Duivels zelfs heuse party sets en meer. Nu we met zijn allen weer wat meer samen mogen komen, ideaal om uitgelaten het team naar de overwinning te schreeuwen. De juiste schmink, truitje aan, de vlag eventueel nog een hippe pet en jij bent er helemaal klaar voor. Met de juiste items schep je de juiste sfeer. Ideaal om de banden tussen de collega’s weer wat sterker te maken, maar net zo goed leuk om weg te geven aan klanten. 

Relatiegeschenken voor het EK

Maar ook klanten weten leuke gadgets voor het EK ongetwijfeld te appreciëren. Waarom geen leuke event hand geven, zodat er optimaal gesupporterd kan worden? Uiteraard kunnen heel wat van onze items gepersonaliseerd worden. Op onze aparte pagina voor het EK vinden de supporters van de Rode Duivels alvast heel wat leuke items, maar ook heel wat van onze andere artikelen kunnen in EK-thema gepersonaliseerd worden indien gewenst. Uiteraard moeten we wel wat rekening houden met de leveringstijden, maar te laat voor de volgende rondes is het zeker nog niet. 

Niet enkel voor het EK

En eens de EK-gekte weer gaan liggen is? Dan bewijzen relatiegeschenken, gadgets en promotionele artikelen nog steeds elke dag hun waarde. We hebben evergreens en wat hippere spullen en denken graag met je mee. Met een waardevol geschenk scoor je bij je doelgroep en zet je je merk ijzersterk neer. Tijdens het EK, maar zeker ook daarna. Bekijk zeker ons ruime aanbod op de website eens, maar vind je niet wat je zoekt, neem dan contact. Ongetwijfeld kunnen we je helpen met het perfecte relatiegeschenk of promotioneel artikel. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Graag op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties? Of Aanpassingen aan onze webshop?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.