FAQ werkkledij.be

Heeft u een vraag? Dan helpen we u graag verder!
Onderstaande vragen zijn de meest voorkomende. 
Uiteraard kunt u ons ook altijd een mailtje sturen of eventjes bellen.

Levertijden:

De levertijden variëren van artikel tot artikel. In de regel is de levertijd voor bedrukte promotionele items 2 tot 3 weken. Uiteraard hebben we diverse mogelijkheden om dit proces te versnellen.
Heeft u een specifieke deadline? Vermeld dit zeker in de offerte, dan bekijken wij de mogelijkheden.

Voor bedrukte textiel is de levertijd 2 tot 3 weken. Ook dit proces kunnen we versnellen, hou er rekening mee dat we geen voorraad in Lommel hebben. Dit moeten we bestellen, maar kan wel binnen 2 werkdagen bij ons zijn. 

Textiel met een borduring duurt iets langer, hier houden we steeds 3 weken voor aan. Dit heeft mede te maken met het borduurprogramma dat extern aangemaakt moet worden. 

Indien u een deadline heeft, geef ons een seintje of vermeld dit bij de offerte aanvraag.
Dan bekijken we de mogelijkheden om deze leverdatum te halen.

Extra's:

Het liefst ontvangen we van u een drukklare versie van uw logo. Dit wilt zeggen dat het logo omgezet moet zijn in vectoren. Vaak is dit in een bestandsformaat dat eindigt op .ai / .eps / .pdf.
Een logo aangeleverd in .jpg kunnen we helaas niet drukken. Dit geeft alles behalve een mooi resultaat. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw logo te vectoriseren. Hou er rekening mee dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. Dit wordt altijd gecommuniceerd voor we hier aan beginnen.

Vragen over uw logo? Stuur dan een mailtje naar Hanne@3920.be

Papierdrukwerk en digitale opdrukken gebeuren altijd volgens de CMYK waarden van uw kleur. Voor andere opdrukken gebruiken wij steeds Pantone kleuren. Dit zijn wereldwijd vastgestelde kleuren die bij iedere drukker hetzelfde zijn. Meer info over Pantone (of PMS) kleuren kunt u terug vinden op www.pantone.com.

Had je nog meer vragen over werkkledij.be?

Of wil je gewoon het allerlaatste nieuws van werkkledij.be op de voet volgen? Volg ons dan op onze social media en blijf up-to-date van werkkledij.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Graag op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties? Of Aanpassingen aan onze webshop?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.